Mickelssons Plåtslageri Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Mickelssons Plåtslageri Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Ovanåker. Det är nämligen den kommunen som Mickelssons Plåtslageri Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Mickelssons Plåtslageri Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1985-01-31.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mickelssons Plåtslageri Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0271-22575.

Ovanåker arbetar för att verksamheter som Mickelssons Plåtslageri Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Mickelssons Plåtslageri Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva plåtslageriverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Mickelssons Plåtslageri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mickelssons Plåtslageri Aktiebolag och det är följande personer, Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Mickelssons Plåtslageri Aktiebolag är 556253-2803.