Alfta Plåtslageri Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Alfta Plåtslageri Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ovanåker som är den kommunen där Alfta Plåtslageri Aktiebolag finns. I Ovanåker så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Alfta Plåtslageri Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Alfta Plåtslageri Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Alfta Plåtslageri Aktiebolag har funnits sedan och 1984-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Alfta Plåtslageri Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Nordanå 105, 822 92, Alfta men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0271-10269.

Ovanåker arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Alfta Plåtslageri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Alfta Plåtslageri Aktiebolag har idag 556247-5201 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Alfta Plåtslageri Aktiebolag

Bolaget skall bedriva byggnadsplåtslageri, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Alfta Plåtslageri Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Knut Anders som är född 1964 och har titeln VD, Eriksson, Knut Anders som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Rehnström, Carl Michael som är född 1959 och har titeln Suppleant, Broomé, Per Rune Staffan som är född 1950 och har titeln Revisor, Bollnäs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .