Perssons Måleri i Ovanåker Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall driva måleri samt idka handel med börsnoterade värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Perssons Måleri i Ovanåker Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Ovanåker så är Perssons Måleri i Ovanåker Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Ovanåker arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ovanåker och i Gävleborgs län. Redan 1984-08-07 så skapades Perssons Måleri i Ovanåker Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Perssons Måleri i Ovanåker Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Perssons Måleri i Ovanåker Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1984-01-01

556245-4677 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ovanåker.

Just nu är Perssons Måleri i Ovanåker Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Perssons Måleri i Ovanåker Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0271-34004 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Perssons Måleri i Ovanåker Aktiebolag är Persson, Karl-Johan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Erik Gunnar som är född 1960 och har titeln Suppleant, Nilsson, Inger Agneta som är född 1960 och har titeln Revisor, LR Revision i Bollnäs AB som är född och har titeln Revisor, .