G-MAN TOOLS Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

G-MAN TOOLS Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Ovanåker. Det är nämligen den kommunen som G-MAN TOOLS Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

G-MAN TOOLS Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

G-MAN TOOLS Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1984-07-12. Men sedan 1984-01-01 så har G-MAN TOOLS Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Viksjöforsv. 20, 828 94, Edsbyn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på G-MAN TOOLS Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0271-34500.

Ovanåker arbetar för att bolag som G-MAN TOOLS Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för G-MAN TOOLS Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för G-MAN TOOLS Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas av -Bäckström, Ulf Richard.

Det finns idag lite personer som är kopplade till G-MAN TOOLS Aktiebolag och det är följande personer, Bäckström, Ulf Richard som är född 1969 och har titeln Extern VD, Bratz, Ragnvald som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Bäckström, Kjell Rickard som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Holgersson, Per Thomas som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindholm, Anna Ulrika som är född 1972 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för G-MAN TOOLS Aktiebolag är 556245-3992.