Edsbyns Entreprenad Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Edsbyns Entreprenad Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Ovanåker här finns det många olika Aktiebolag. Edsbyns Entreprenad Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Ovanåker jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

Edsbyns Entreprenad Aktiebolag är momsregistrerat sedan1985-01-01 och har organisationsnummer 556244-6749.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0271-22870 alternativt besöka eller skicka post till Edsbyns Entreprenad Aktiebolag på följande adress Yxkroken 3, 828 33, Edsbyn.

Edsbyns Entreprenad Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Edsbyns Entreprenad Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Olsson, Mats Lennart som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Östling, Karin Birgitta som är född 1947 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva virkestransporter i terräng med skogs- traktorer samt utföra grävmaskinsarbeten, ävensom idka därmed förenlig verksmhet.