K. Ungh Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

K. Ungh Aktiebolag är ett bolag som finns i Ovanåker. I K. Ungh Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ung, Kjell Anders Börje som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Ung, Siv Ellinor som är född 1954 och har titeln Suppleant, Karlsson, Lars Anders som är född 1966 och har titeln Revisor, Edling, Leif Christer som är född 1942 och har titeln Revisorssuppleant, Edlings Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med K. Ungh Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå K. Ungh Aktiebolag på telefon 0271-27650.

Bolaget skall bedriva grossisthandel med pappersvaror, konsultverksamhet inom förpackningsindustrin, uppfödning, köp och försäljning av tävlingshästar, äga och förvalta fast egendom samt tillverkning och försäljning av hygienartiklar, hästvårdsprodukter och kemiskt- tekniska artiklar ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är K. Ungh Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

K. Ungh Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Ovanåker arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

K. Ungh Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och K. Ungh Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1984-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för K. Ungh Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

K. Ungh Aktiebolag har 556244-2177 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.