Dacop Konsult AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ovanåker och Dacop Konsult AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Dacop Konsult AB är ett av dem. Statusen för Dacop Konsult AB är att Bolaget är aktivt.

Dacop Konsult AB är ett Aktiebolag och skapades 1982-06-18. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Ovanåker där bolaget finns i jobbar för att bolag som Dacop Konsult AB ska trivas.

Dacop Konsult AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ovanåker så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet ska vara att förvalta värdepapper och fastigheter samt bedriva byggnadskonsultationer.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Dacop Konsult AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1986-01-01.

Idag är Dacop Konsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ovanåker.

Vill man komma i kontakt med Dacop Konsult AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0278-13340.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Dacop Konsult AB är Persson, Jan Christer som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Eva Marina som är född 1960 och har titeln Suppleant, Ågren, Hans Lennart som är född 1948 och har titeln Revisor, Larsson, Bengt Anders som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Dacop Konsult AB har 556218-2625 som sitt organisationsnummer.