Rubenssons Måleri Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Rubenssons Måleri Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ovanåker som är den kommunen där Rubenssons Måleri Aktiebolag finns. I Ovanåker så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Rubenssons Måleri Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Rubenssons Måleri Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Rubenssons Måleri Aktiebolag har funnits sedan och 1972-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Rubenssons Måleri Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Olkens v. 23, 828 31, Edsbyn men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0271-21584.

Ovanåker arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Rubenssons Måleri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Rubenssons Måleri Aktiebolag har idag 556155-0558 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Rubenssons Måleri Aktiebolag

Bolaget skall bedriva målerirörelse, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Rubenssons Måleri Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rubensson, Sven Torsten som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Rubensson, John Olov Lennart som är född 1937 och har titeln Suppleant, Rubensson, Nils Rune som är född 1941 och har titeln Suppleant, Skog, Nils Göran som är född 1948 och har titeln Revisor, N G Skogs Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .