Kjell Sandfors Jordbruksentreprenader AB

Gävleborgs län

Information

556151-9686 är organisationsnummer för verksamheten Kjell Sandfors Jordbruksentreprenader AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kjell Sandfors Jordbruksentreprenader AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ovanåker som är den kommunen som Kjell Sandfors Jordbruksentreprenader AB finns i.

Kjell Sandfors Jordbruksentreprenader AB har varit registrerat sedan 1971-10-13 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kjell Sandfors Jordbruksentreprenader AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1973-01-01.

Kjell Sandfors Jordbruksentreprenader AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ovanåker som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kjell Sandfors Jordbruksentreprenader AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Kjell Sandfors Jordbruksentreprenader AB så kan ni göra det på telefon genom 0271-55160 eller genom brev på följande adress:
Storsveden 138, 822 91, Alfta

Bolaget skall bedriva jordbruksentreprenad samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kjell Sandfors Jordbruksentreprenader AB och det är Sandfors, Kjell Göran som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandfors, Karin Anita som är född 1947 och har titeln Suppleant, Svensk, Jan Anders som är född 1963 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,