CRTE Skogsentreprenad i Edsbyn Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

CRTE Skogsentreprenad i Edsbyn Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Ovanåker. Det är nämligen den kommunen som CRTE Skogsentreprenad i Edsbyn Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

CRTE Skogsentreprenad i Edsbyn Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2000-11-06.

CRTE Skogsentreprenad i Edsbyn Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1971-03-23. Men sedan 1998-01-01 så har CRTE Skogsentreprenad i Edsbyn Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på CRTE Skogsentreprenad i Edsbyn Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0271-22531.

Ovanåker arbetar för att verksamheter som CRTE Skogsentreprenad i Edsbyn Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för CRTE Skogsentreprenad i Edsbyn Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva skogsentreprenadverksamhet, bedriva skogsbruk äga och förvalta fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för CRTE Skogsentreprenad i Edsbyn Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till CRTE Skogsentreprenad i Edsbyn Aktiebolag och det är följande personer, Eriksson, Sten Tommy som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Erik Ola som är född 1985 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Nilsson, Kjell Åke som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för CRTE Skogsentreprenad i Edsbyn Aktiebolag är 556145-0346.