Nefab Production Runemo AB

Gävleborgs län

Information

Nefab Production Runemo AB är ett av många företag som finns i Ovanåker. Det är nämligen den kommunen som Nefab Production Runemo AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Nefab Production Runemo AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-08-16.

Nefab Production Runemo AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1970-09-29. Men sedan 1998-01-01 så har Nefab Production Runemo AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Nordgrens v. 5, 822 92, Alfta. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nefab Production Runemo AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 077-1590000.

Ovanåker arbetar för att företag som Nefab Production Runemo AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Nefab Production Runemo AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Föremålet för bolagets verksamhet är utveckling, tillverkning och försäljning av emballage transportutensilier, förvalta och uthyra fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Nefab Production Runemo AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nefab Production Runemo AB och det är följande personer, Persson, Hans Ulrik som är född 1965 och har titeln VD, Persson, Hans Ulrik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson Hall, Frank som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Höbenreich, Josef som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Ove Jonas Verner som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Östling, Per Åke Alf som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant.Hans-Ols, Rolf Per Olof som är född 1966 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Johansson, Carl Anders Erik som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för Nefab Production Runemo AB är 556139-5103.