Ramlist Aktiebolaget Lindblom & Co

Gävleborgs län

Information

Ramlist Aktiebolaget Lindblom & Co hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ovanåker som är den kommunen där Ramlist Aktiebolaget Lindblom & Co finns. I Ovanåker så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ramlist Aktiebolaget Lindblom & Co tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Ramlist Aktiebolaget Lindblom & Co har haft sedan 1994-01-01. Ramlist Aktiebolaget Lindblom & Co har funnits sedan och 1969-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Ramlist Aktiebolaget Lindblom & Co så kan ni göra det genom att skicka er post till Bornv. 32, 822 30, Alfta men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0271-10043.

Ovanåker arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Ramlist Aktiebolaget Lindblom & Co Privat, ej börsnoterat.

Ramlist Aktiebolaget Lindblom & Co har idag 556137-6723 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Hedlund, Bo Helmer är den som för stunden ansvarar för Ramlist Aktiebolaget Lindblom & Co

Bolaget skall driva snickeri och ramlisttillverkning, ävensom idka därmed förenlig verksamhet

I Ramlist Aktiebolaget Lindblom & Co så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hedlund, Bo Helmer som är född 1939 och har titeln VD, Hedlund, Bo Helmer som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Bo Jonas som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Per Axel som är född 1925 och har titeln Ordinarie ledamot, Ågren, Hans Lennart som är född 1948 och har titeln Revisor, Forsberg, Eva Annika som är född 1947 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .