Edmarks Rör Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Edmarks Rör Aktiebolag är en verksamhet som finns i Ovanåker. I Edmarks Rör Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Thalén, Karin Erika som är född 1971 och har titeln Extern firmatecknare, Thalén, Paul Christer som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Thalén, Ingrid Karin Birgitta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Lind, Lars Thomas som är född 1958 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Edmarks Rör Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Edmarks Rör Aktiebolag på telefon 0271-21000.

Bolaget skall utföra rörinstallationer och försälja rörmaterial ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Edmarks Rör Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Edmarks Rör Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Ovanåker arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Edmarks Rör Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Edmarks Rör Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Edmarks Rör Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Thalén, Ingrid Karin Birgitta -Thalén, Karin Erika -Thalén, Paul Christer

Edmarks Rör Aktiebolag har 556091-8384 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.