Svenska Fönster Produktion AB

Gävleborgs län

Information

556064-8429 är organisationsnummer för företaget Svenska Fönster Produktion AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Svenska Fönster Produktion AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ovanåker som är den kommunen som Svenska Fönster Produktion AB finns i.

Svenska Fönster Produktion AB har varit registrerat sedan 1957-05-25 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Svenska Fönster Produktion AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Svenska Fönster Produktion AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ovanåker som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Svenska Fönster Produktion AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Svenska Fönster Produktion AB så kan ni göra det på telefon genom 0271-29000 eller genom brev på följande adress:
Snickarv., 828 30, Edsbyn

Bolaget skall idka handel med trävaror, tillverkning av byggnadssnickerier och annan därmed förenlig verksamhet samt fastighetsförvaltning.

Det finns olika personer som har en koppling med Svenska Fönster Produktion AB och det är Noback, Hendrik som är född 1961 och har titeln VD, Noback, Hendrik som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Genander, Lars Gunnar som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Liw, Lars Thomas som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Pär-Ola som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorJohansson, Gustav Martin som är född 1967 och har titeln Huvudansvarigrevisor,