Presentaktiebolaget G.S.K

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall idka handel med guldsmedsvaror och presentartiklar samt äga och förvalta fastigheter och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Presentaktiebolaget G.S.K vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Ovanåker så är Presentaktiebolaget G.S.K en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Ovanåker arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ovanåker och i Gävleborgs län. Redan 1942-11-25 så skapades Presentaktiebolaget G.S.K och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556041-8492 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ovanåker.

Just nu är Presentaktiebolaget G.S.K Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Presentaktiebolaget G.S.K så går det att nå dem via telefon på 0278-10077 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Presentaktiebolaget G.S.K är Ödmann, Per Henning Christer som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Ödmann, Eivor Ann-Marie som är född 1930 och har titeln Suppleant, .