AB Edsbyverken

Gävleborgs län

Information

556040-0755 är organisationsnummer för verksamheten AB Edsbyverken. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som AB Edsbyverken är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ovanåker som är den kommunen som AB Edsbyverken finns i.

AB Edsbyverken har varit registrerat sedan 1941-04-02 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för AB Edsbyverken så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1982-01-01.

AB Edsbyverken är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ovanåker som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för AB Edsbyverken är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna eller en av dem i förening med -Hagström, Lars Dennis Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med AB Edsbyverken så kan ni göra det på telefon genom 0271-27500 eller genom brev på följande adress:
Karlsv. 2, 828 32, Edsbyn

Bolaget skall bedriva tillverkning av möbler samt träindustriell verksamhet i övrigt liksom annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med AB Edsbyverken och det är Hagström, Lars Dennis som är född 1958 och har titeln Extern firmatecknare, Höbenreich, Josef som är född 1946 och har titeln VD, Höbenreich, Josef som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Wådell, Tor som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Arvidsson, Åsa Elisabet som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Dahl, Anders Roland som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamotPihl, Hans Jochum som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Ståhl, Bertil Kenneth Hardy som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Svender, Anna Katarina som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamotÅsentorp, Gerd Kristina som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantGustavsson, Per Olof Gustaf som är född 1965 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantHenriksson, Carin Anna Margareta som är född 1954 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantErnström, Per Mikael som är född 1965 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorGeijer, Wilhelm Reinhold som är född 1947 och har titeln HuvudansvarigrevisorAktiebolaget Ernströms Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor