Östanåsågen Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ovanåker och Östanåsågen Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Östanåsågen Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Östanåsågen Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Östanåsågen Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1923-05-07. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Ovanåker där företaget finns i jobbar för att företag som Östanåsågen Aktiebolag ska trivas.

Östanåsågen Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ovanåker så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka sågverksrörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Östanåsågen Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Östanåsågen Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Ovanåker.

Vill man komma i kontakt med Östanåsågen Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0271-34180.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Östanåsågen Aktiebolag är Linngård, Erik Ove som är född 1942 och har titeln VD, Linngård, Erik Ove som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundin, Karl Yngve Ingemar som är född 1965 och har titeln Suppleant, Geijer, Wilhelm Reinhold som är född 1947 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Östanåsågen Aktiebolag har 556021-8611 som sitt organisationsnummer.