Spismuraren - DILA

Gävleborgs län

Information

510212-XXXX är organisationsnummer för företaget Spismuraren - DILA. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Spismuraren - DILA är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ovanåker som är den kommunen som Spismuraren - DILA finns i.

Spismuraren - DILA har varit registrerat sedan 1997-07-31 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Spismuraren - DILA så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Spismuraren - DILA är och det finns flera bolag i Ovanåker som också är .

Firmatecknare för Spismuraren - DILA är följande:

Vill ni komma i kontakt med Spismuraren - DILA så kan ni göra det på telefon genom 08-57141110 eller genom brev på följande adress:

Spismurare, danspedagog och museum.

Det finns olika personer som har en koppling med Spismuraren - DILA och det är Herlin, Björn som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,