Guvelius Videoproduktion

Gävleborgs län

Information

Guvelius Videoproduktion hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ovanåker som är den kommunen där Guvelius Videoproduktion finns. I Ovanåker så finns det många olika Enskild firma och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Enskild firma. Guvelius Videoproduktion tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. Guvelius Videoproduktion har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Guvelius Videoproduktion så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0271-14000.

Ovanåker arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Guvelius Videoproduktion har idag 491127-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Guvelius Videoproduktion

Video och Multimedia produktioner från idé till färdig produkt. Försäljning och installation av Video-, Data- och Elektronik produkter.

I Guvelius Videoproduktion så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Guvelius, Bernt Urban som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .