Altbergs Allservice

Gävleborgs län

Information

490701-XXXX är organisationsnummer för bolaget Altbergs Allservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Altbergs Allservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ovanåker som är den kommunen som Altbergs Allservice finns i.

Altbergs Allservice har varit registrerat sedan 1990-10-22 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Altbergs Allservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Altbergs Allservice är och det finns flera bolag i Ovanåker som också är .

Firmatecknare för Altbergs Allservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Altbergs Allservice så kan ni göra det på telefon genom 0271-22055 eller genom brev på följande adress:

Utföra arbeten med lastmaskin.

Det finns olika personer som har en koppling med Altbergs Allservice och det är Altberg, Åke Edvin som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,