Kvalitetsutveckling Lennart Persson

Gävleborgs län

Information

490601-XXXX är organisationsnummer för företaget Kvalitetsutveckling Lennart Persson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kvalitetsutveckling Lennart Persson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ovanåker som är den kommunen som Kvalitetsutveckling Lennart Persson finns i.

Kvalitetsutveckling Lennart Persson har varit registrerat sedan 1995-05-08 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-01-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kvalitetsutveckling Lennart Persson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-01-13.

Kvalitetsutveckling Lennart Persson är och det finns flera bolag i Ovanåker som också är .

Firmatecknare för Kvalitetsutveckling Lennart Persson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kvalitetsutveckling Lennart Persson så kan ni göra det på telefon genom 0271-23738 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom kvalitetssäkring mot industri- och tjänsteföretag samt utbildning i ämnet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kvalitetsutveckling Lennart Persson och det är Persson, Rolf Lennart som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,