Firma Sveneric Norell

Gävleborgs län

Information

480803-XXXX är organisationsnummer för bolaget Firma Sveneric Norell. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Firma Sveneric Norell är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ovanåker som är den kommunen som Firma Sveneric Norell finns i.

Firma Sveneric Norell har varit registrerat sedan 1982-01-25 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Firma Sveneric Norell så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-11-16.

Firma Sveneric Norell är och det finns flera bolag i Ovanåker som också är .

Firmatecknare för Firma Sveneric Norell är följande:

Vill ni komma i kontakt med Firma Sveneric Norell så kan ni göra det på telefon genom 0271-34470 eller genom brev på följande adress:

Gräv- och schaktningsarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med Firma Sveneric Norell och det är Norell, Sveneric Helmer som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,