Kontorshuset Ylva Narvaez

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ovanåker och Kontorshuset Ylva Narvaez är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Kontorshuset Ylva Narvaez är ett av dem. Statusen för Kontorshuset Ylva Narvaez är att Bolaget är aktivt.

Kontorshuset Ylva Narvaez är ett Enskild firma och skapades 1995-05-09. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Ovanåker där företaget finns i jobbar för att företag som Kontorshuset Ylva Narvaez ska trivas.

Kontorshuset Ylva Narvaez är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Ovanåker så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Administrativa tjänster till företag.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kontorshuset Ylva Narvaez är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Kontorshuset Ylva Narvaez och det finns flera företag som är det idag i Ovanåker.

Vill man komma i kontakt med Kontorshuset Ylva Narvaez så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0271-23260.

.

De som är på något sätt har med Kontorshuset Ylva Narvaez är Narvaez, Ylva Inger som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Kontorshuset Ylva Narvaez har 480311-XXXX som sitt organisationsnummer.