Firma Redovisning & IT Edsbyn

Gävleborgs län

Information

I Ovanåker finns det ett Enskild firma som heter Firma Redovisning & IT Edsbyn. Det finns flera företag som liknar Firma Redovisning & IT Edsbyn i Gävleborgs län. Ovanåker är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Firma Redovisning & IT Edsbyn är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-04-10 och det finns flera bolag som är det i Gävleborgs län.

Sedan 2005-05-13 så har Firma Redovisning & IT Edsbyn varit registrerat och sedan 2003-04-10 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Firma Redovisning & IT Edsbyn och det finns fler företag som är det i Ovanåker.

Vill man komma i kontakt med Firma Redovisning & IT Edsbyn så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Firma Redovisning & IT Edsbyn så kan ni göra det på 0271-27523.

Ekonomisk redovisning och konsultationer, hjälpa mindre företag att utforma effektiv redovisning med datastöd i sina företag.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Persson, Jan Ingemar som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Firma Redovisning & IT Edsbyn har 470602-XXXX som sitt organisationsnummer.