Sporthörnan Kurt Hagardsson

Gävleborgs län

Information

460718-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Sporthörnan Kurt Hagardsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sporthörnan Kurt Hagardsson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ovanåker som är den kommunen som Sporthörnan Kurt Hagardsson finns i.

Sporthörnan Kurt Hagardsson har varit registrerat sedan 1987-09-14 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Sporthörnan Kurt Hagardsson så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Sporthörnan Kurt Hagardsson är och det finns flera verksamheter i Ovanåker som också är .

Firmatecknare för Sporthörnan Kurt Hagardsson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Sporthörnan Kurt Hagardsson så kan ni göra det på telefon genom 0271-31000 eller genom brev på följande adress:

Handel med sportartiklar

Det finns olika personer som har en koppling med Sporthörnan Kurt Hagardsson och det är Hagardson, Nils Kurt som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,