Edsbyns Däckservice Börje Arvdal

Gävleborgs län

Information

Edsbyns Däckservice Börje Arvdal hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ovanåker som är den kommunen där Edsbyns Däckservice Börje Arvdal finns. I Ovanåker så finns det många olika Enskild firma och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Enskild firma. Edsbyns Däckservice Börje Arvdal tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. Edsbyns Däckservice Börje Arvdal har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Edsbyns Däckservice Börje Arvdal så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0271-22627.

Ovanåker arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Edsbyns Däckservice Börje Arvdal har idag 460510-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Edsbyns Däckservice Börje Arvdal

Handel med däck och därmed förenlig verksamhet.

I Edsbyns Däckservice Börje Arvdal så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Arvdal, Arvid Börje som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .