Bösa Byggservice

Gävleborgs län

Information

450319-XXXX är organisationsnummer för bolaget Bösa Byggservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bösa Byggservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ovanåker som är den kommunen som Bösa Byggservice finns i.

Bösa Byggservice har varit registrerat sedan 1978-09-04 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bösa Byggservice så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bösa Byggservice är och det finns flera bolag i Ovanåker som också är .

Firmatecknare för Bösa Byggservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bösa Byggservice så kan ni göra det på telefon genom 0271-34337 eller genom brev på följande adress:

Byggnadsverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bösa Byggservice och det är Högberg, Martin Evald som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,