Vikenstugan

Gävleborgs län

Information

440420-XXXX är organisationsnummer för bolaget Vikenstugan. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vikenstugan är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ovanåker som är den kommunen som Vikenstugan finns i.

Vikenstugan har varit registrerat sedan 1998-04-29 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vikenstugan så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Vikenstugan är och det finns flera bolag i Ovanåker som också är .

Firmatecknare för Vikenstugan är följande:

Vill ni komma i kontakt med Vikenstugan så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Tillverkning och försäljning av knuttimmrade stugor, försäljning av tillbehör, montering, leveranser och övriga arbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med Vikenstugan och det är Larsson, Per Leif Christer som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,