Lappens Färskfisk & Delikatesser, Annat Smaskens

Gävleborgs län

Information

430924-XXXX är organisationsnummer för bolaget Lappens Färskfisk & Delikatesser, Annat Smaskens. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lappens Färskfisk & Delikatesser, Annat Smaskens är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ovanåker som är den kommunen som Lappens Färskfisk & Delikatesser, Annat Smaskens finns i.

Lappens Färskfisk & Delikatesser, Annat Smaskens har varit registrerat sedan 1996-09-25 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Lappens Färskfisk & Delikatesser, Annat Smaskens så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-12-14.

Lappens Färskfisk & Delikatesser, Annat Smaskens är och det finns flera bolag i Ovanåker som också är .

Firmatecknare för Lappens Färskfisk & Delikatesser, Annat Smaskens är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lappens Färskfisk & Delikatesser, Annat Smaskens så kan ni göra det på telefon genom 070-6440953 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva försäljning av fisk, delikatesser och tillbehör. Konsultverksamhet inom fiskeribranschen. Försäljning av fiskeritillbehör.Fisketurism, fiskeresor samt sameprodukter.

Det finns olika personer som har en koppling med Lappens Färskfisk & Delikatesser, Annat Smaskens och det är Gunnarsson, Leif Johnny som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,