Viksjöfors Djur - Service

Gävleborgs län

Information

421123-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Viksjöfors Djur - Service. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Viksjöfors Djur - Service är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ovanåker som är den kommunen som Viksjöfors Djur - Service finns i.

Viksjöfors Djur - Service har varit registrerat sedan 2003-02-26 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-10-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Viksjöfors Djur - Service så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-10-23.

Viksjöfors Djur - Service är och det finns flera verksamheter i Ovanåker som också är .

Firmatecknare för Viksjöfors Djur - Service är följande:

Vill ni komma i kontakt med Viksjöfors Djur - Service så kan ni göra det på telefon genom 0271-17210 eller genom brev på följande adress:

Legoslakt och styckning

Det finns olika personer som har en koppling med Viksjöfors Djur - Service och det är Hammarström, Stig Albin som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,