Idé-Boa Voxnadalen

Gävleborgs län

Information

410913-XXXX är organisationsnummer för bolaget Idé-Boa Voxnadalen. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Idé-Boa Voxnadalen är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ovanåker som är den kommunen som Idé-Boa Voxnadalen finns i.

Idé-Boa Voxnadalen har varit registrerat sedan 1997-08-07 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Idé-Boa Voxnadalen så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Idé-Boa Voxnadalen är och det finns flera bolag i Ovanåker som också är .

Firmatecknare för Idé-Boa Voxnadalen är följande:

Vill ni komma i kontakt med Idé-Boa Voxnadalen så kan ni göra det på telefon genom 0271-41029 eller genom brev på följande adress:

Handel med manufaktur och hantverk, catering samt mineral- prospektering jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Idé-Boa Voxnadalen och det är Levin Ädel, Rut Ingegerd som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma,