Jössebo Viltgård

Gävleborgs län

Information

390415-XXXX är organisationsnummer för företaget Jössebo Viltgård. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jössebo Viltgård är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ovanåker som är den kommunen som Jössebo Viltgård finns i.

Jössebo Viltgård har varit registrerat sedan 1993-01-15 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jössebo Viltgård så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Jössebo Viltgård är och det finns flera bolag i Ovanåker som också är .

Firmatecknare för Jössebo Viltgård är följande:

Vill ni komma i kontakt med Jössebo Viltgård så kan ni göra det på telefon genom 08-7622385 eller genom brev på följande adress:

Viltgård.

Det finns olika personer som har en koppling med Jössebo Viltgård och det är Swartswe, Bo Björn som är född 1939 och har titeln Innehavare av enskild firma,