Söderomsjöns Lantbruk Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Söderomsjöns Lantbruk Handelsbolag är ett företag som finns i Ovanåker. I Söderomsjöns Lantbruk Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Persson, Alf Ronny som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Persson, Evy Lillemor som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Persson, Ronny Mikael som är född 1981 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Söderomsjöns Lantbruk Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Söderomsjöns Lantbruk Handelsbolag på telefon 0271-18098.

Mjölk- och köttproduktion.

Idag är Söderomsjöns Lantbruk Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Söderomsjöns Lantbruk Handelsbolag är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Ovanåker arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Söderomsjöns Lantbruk Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-02-15 och Söderomsjöns Lantbruk Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-02-15.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Söderomsjöns Lantbruk Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Söderomsjöns Lantbruk Handelsbolag har 969724-3187 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.