Helsinge Dörren Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Helsinge Dörren Handelsbolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ovanåker som är den kommunen där Helsinge Dörren Handelsbolag finns. I Ovanåker så finns det många olika Handelsbolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Handelsbolag. Helsinge Dörren Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Helsinge Dörren Handelsbolag har haft sedan 2006-05-04. Helsinge Dörren Handelsbolag har funnits sedan och 2006-05-04 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Helsinge Dörren Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Björkträv. 2, 828 95, Viksjöfors men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0271-17450.

Ovanåker arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Helsinge Dörren Handelsbolag har idag 969718-5842 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen är den som för stunden ansvarar för Helsinge Dörren Handelsbolag

Företaget skall tillverka och sälja ytterdörrar i standardutförande och specialtillverkade.

I Helsinge Dörren Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är ALIR INVESTMENTS Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, Helsinge Resurs AB som är född och har titeln Bolagsman, .