NÖSTEBARN Kommanditbolag

Gävleborgs län

Information

Försäljning via postorder och internet av baby och barnkläder, sovskinnsfällar, tygblöjor samt en del vuxenkläder i obehandlad ull. lanolintillskott och tvättmedel för ull.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för NÖSTEBARN Kommanditbolag vars verksamheterstyp är Kommanditbolag.

I Ovanåker så är NÖSTEBARN Kommanditbolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Kommanditbolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Ovanåker arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ovanåker och i Gävleborgs län. Redan 2001-08-29 så skapades NÖSTEBARN Kommanditbolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

969679-7381 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ovanåker.

Just nu är NÖSTEBARN Kommanditbolag och det finns många verksamheter som är i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med NÖSTEBARN Kommanditbolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av Jannecke Riisöen.

Följande personer är på något sätt aktiva inom NÖSTEBARN Kommanditbolag är Kinde, Lena Annelie som är född och har titeln Komplementär,Bosatt i land utanför EES, Riisöen, Jannecke som är född och har titeln Komplementär,Bosatt i land utanför EES, Nöstebarn AS som är född och har titeln Kommanditdelägare,Bosatt i land utanför EES, .