Stall Grängen Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Stall Grängen Handelsbolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ovanåker som är den kommunen där Stall Grängen Handelsbolag finns. I Ovanåker så finns det många olika Handelsbolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Handelsbolag. Stall Grängen Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Stall Grängen Handelsbolag har haft sedan 1996-01-01. Stall Grängen Handelsbolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Stall Grängen Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Älvkarhed 83, 828 95, Viksjöfors men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0271-17495.

Ovanåker arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Stall Grängen Handelsbolag har idag 969602-0305 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Stall Grängen Handelsbolag

Hästuppfödning, träning av och tävling med ridhästar samt därmed förenlig verksamhet. Redovisningstjänster samt därmed förenlig verksamhet.

I Stall Grängen Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Josefsson, Kenth Mikael Kristian som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Josefsson, Åsa Ann-Katrin som är född 1962 och har titeln Bolagsman, .