LA-KE Häst Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

916951-2762 är organisationsnummer för verksamheten LA-KE Häst Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LA-KE Häst Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Ovanåker som är den kommunen som LA-KE Häst Handelsbolag finns i.

LA-KE Häst Handelsbolag har varit registrerat sedan 1990-12-10 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för LA-KE Häst Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

LA-KE Häst Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Ovanåker som också är .

Firmatecknare för LA-KE Häst Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med LA-KE Häst Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-5723142 eller genom brev på följande adress:
Borgenv. 37, 828 34, Edsbyn

Uppfödning, träning och tävling med travhästar.

Det finns olika personer som har en koppling med LA-KE Häst Handelsbolag och det är Johansson, Lars Johan som är född 1941 och har titeln Bolagsman, Sandström, Bror Karl Erik som är född 1959 och har titeln Bolagsman,