Edsbyns Hud & Fotvård Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

916584-2304 är organisationsnummer för bolaget Edsbyns Hud & Fotvård Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Edsbyns Hud & Fotvård Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Ovanåker som är den kommunen som Edsbyns Hud & Fotvård Handelsbolag finns i.

Edsbyns Hud & Fotvård Handelsbolag har varit registrerat sedan 1972-02-28 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Edsbyns Hud & Fotvård Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Edsbyns Hud & Fotvård Handelsbolag är och det finns flera bolag i Ovanåker som också är .

Firmatecknare för Edsbyns Hud & Fotvård Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Edsbyns Hud & Fotvård Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Stallg. 1 B, 828 31, Edsbyn

Fot- och hudvård.

Det finns olika personer som har en koppling med Edsbyns Hud & Fotvård Handelsbolag och det är Eriksson, Tommy Holmfrid som är född 1947 och har titeln Bolagsman, Sörhäll-Eriksson, Sylvia Birgitta Viola som är född 1945 och har titeln Bolagsman,