OVANÅKERS frörensningsförening u.p.a.

Gävleborgs län

Information

OVANÅKERS frörensningsförening u.p.a. är ett av många bolag som finns i Ovanåker. Det är nämligen den kommunen som OVANÅKERS frörensningsförening u.p.a. finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

OVANÅKERS frörensningsförening u.p.a. som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1928-10-23. Men sedan 1996-01-01 så har OVANÅKERS frörensningsförening u.p.a. varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Ämnebo Jonases , 828 30, Edsbyn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på OVANÅKERS frörensningsförening u.p.a. så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0271-20052.

Ovanåker arbetar för att bolag som OVANÅKERS frörensningsförening u.p.a. ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för OVANÅKERS frörensningsförening u.p.a.. Det finns flera bolag i Gävleborgs län.

Att genom upprättande av ett eller flera frörenserier ombesörja rensning av utsäde åt föreningsmedlemmarna, företrädesvis klöver och timotej, samt att efter bästa förmåga söka förmedla avsätt- ning för medlemmarnas utsädesvaror.

Firmatecknare för OVANÅKERS frörensningsförening u.p.a. är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Iljegård, Olof Staffan -Ohlsson, Sten Olov.

Det finns idag lite personer som är kopplade till OVANÅKERS frörensningsförening u.p.a. och det är följande personer, Eriksson, Bengt Erik som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Hans Erik som är född 1927 och har titeln Ordinarie ledamot, Iljegård, Olof Staffan som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Ohlsson, Sten Olov som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkesson, Per Erik som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Mårten Göran som är född 1956 och har titeln Suppleant.

Organisationsnummer för OVANÅKERS frörensningsförening u.p.a. är 786500-0884.