Bostadsrättsföreningen Gärdet 1

Gävleborgs län

Information

Bostadsrättsföreningen Gärdet 1 är ett bolag som finns i Ovanåker. I Bostadsrättsföreningen Gärdet 1 finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kuhles, Kurt Lennart som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Britt Marie som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundqvist, Karin Elisabet som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Hillströms, Karin Birgitta som är född 1945 och har titeln Suppleant, Unger, Karin Lillemor som är född 1949 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Gärdet 1 så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bostadsrättsföreningen Gärdet 1 på telefon 0271-22020.

Föreningen har till ändamål att åt sina medlemmar upp- låta bostäder eller andra lägenheter under nyttjande- rätt för obegränsad tid. Medlems rätt inom föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Idag är Bostadsrättsföreningen Gärdet 1 av bolagstypen Bostadsrättsförening.

Bostadsrättsföreningen Gärdet 1 är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Ovanåker arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Bostadsrättsföreningen Gärdet 1 innehar ej F-skattsedel och Bostadsrättsföreningen Gärdet 1 är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Gärdet 1 så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Kuhles, Kurt Lennart -Sundqvist, Karin Elisabet

Bostadsrättsföreningen Gärdet 1 har 786500-0348 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.