Marcus Rickard Mikaelsson Electronics

Gävleborgs län

Information

770711-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Marcus Rickard Mikaelsson Electronics. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Marcus Rickard Mikaelsson Electronics är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ovanåker som är den kommunen som Marcus Rickard Mikaelsson Electronics finns i.

Marcus Rickard Mikaelsson Electronics har varit registrerat sedan 2003-04-24 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Marcus Rickard Mikaelsson Electronics så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-04-10.

Marcus Rickard Mikaelsson Electronics är och det finns flera verksamheter i Ovanåker som också är .

Firmatecknare för Marcus Rickard Mikaelsson Electronics är följande:

Vill ni komma i kontakt med Marcus Rickard Mikaelsson Electronics så kan ni göra det på telefon genom 073-7750591 eller genom brev på följande adress:

Utveckling av egna elektoniksystem såsom konstruktion av system som innehåller ett eller flera kretskort. framtagning av specifikationer och underlag. design av elektronikscheman och underlag för tillverkning av mönsterkort. utveckling av mjukvara för processorer och programmerbara komponenter som ingår i systemet. test och verifiering av prototyper.

Det finns olika personer som har en koppling med Marcus Rickard Mikaelsson Electronics och det är Mikaelsson, Marcus Rickard som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma,