Torpet, Edsbyn Ek. för.

Gävleborgs län

Information

Torpet, Edsbyn Ek. för. är ett bolag som finns i Ovanåker. I Torpet, Edsbyn Ek. för. finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svedberg, Anna-Lena som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderlind, Mona Christine som är född 1968 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Torpet, Edsbyn Ek. för. så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Torpet, Edsbyn Ek. för. på telefon 0278-16524.

Föreningen har som ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva en verksamhet om att tillgodose människan alla behov till ande, kropp och själ. 1. Vi ska handla livsmedel grossist både privat och till företaget. 2. Vi säljer hantverk, hobbymateriael och Kristna varor (böcker, CD-skivor, kasetter, videoband, klistermärken, kors, konst, bokmärken och häften). 3. Vi erbjuder hjälp till självhjälp på olika områden i livet. 4. Vi anordnar varierande kurser i olika hantverk och andliga färdigheter. 5. Vi ställer i ordning en lekhörna för barn med barnpassning vid behov. 6. Vi erbjuder själavård och förbön för allt som plågar till ande, kropp och själ. 7. Vi erbjuder vila och fika i vårt bokcafé. 8. Vi lånar ut böcker, CD-skivor, kasetter och videoband. 9. Vi erbjuder att plocka ihop ostbrickor och fruktkorgar som vi levererar till företag på orten vid beställning. 11. Vi har förlag där vi gör layout till böcker, häften, broschyrer, bokmärken och klistermärken. Samt säljer dessa varor. Medlem deltar genom begagnande av föreningens tjänster.

Idag är Torpet, Edsbyn Ek. för. av bolagstypen Ekonomisk förening.

Torpet, Edsbyn Ek. för. är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Ovanåker arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Torpet, Edsbyn Ek. för. innehar ej F-skattsedel och Torpet, Edsbyn Ek. för. är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Torpet, Edsbyn Ek. för. så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Torpet, Edsbyn Ek. för. har 769609-6275 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.