Lillhöjens lantbruk

Gävleborgs län

Information

760713-XXXX är organisationsnummer för företaget Lillhöjens lantbruk. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lillhöjens lantbruk är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ovanåker som är den kommunen som Lillhöjens lantbruk finns i.

Lillhöjens lantbruk har varit registrerat sedan 2009-05-26 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-09-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lillhöjens lantbruk så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-09-07.

Lillhöjens lantbruk är och det finns flera bolag i Ovanåker som också är .

Firmatecknare för Lillhöjens lantbruk är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lillhöjens lantbruk så kan ni göra det på telefon genom 0271-17538 eller genom brev på följande adress:

Lantbruk med inriktning på främst mjölkproduktion.

Det finns olika personer som har en koppling med Lillhöjens lantbruk och det är Eriksson, Karl Joel Mattias som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma,