Kiltorp Event and Consulting

Gävleborgs län

Information

I Ovanåker finns det ett Enskild firma som heter Kiltorp Event and Consulting. Det finns flera företag som liknar Kiltorp Event and Consulting i Gävleborgs län. Ovanåker är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Kiltorp Event and Consulting är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-03-08 och det finns flera bolag som är det i Gävleborgs län.

Sedan 2007-03-08 så har Kiltorp Event and Consulting varit registrerat och sedan 2007-04-06 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Kiltorp Event and Consulting och det finns fler företag som är det i Ovanåker.

Vill man komma i kontakt med Kiltorp Event and Consulting så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Kiltorp Event and Consulting så kan ni göra det på 070-2385811.

Verksam inom process och projektledning, teambuilding och events samt konsulting inom Webdesign och upprättande av drift av IT Tele miljöer.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Kiltorp, Pär Mikael som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Kiltorp Event and Consulting har 740525-XXXX som sitt organisationsnummer.