AJ Hälsinge Renovering & Bygg

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ovanåker och AJ Hälsinge Renovering & Bygg är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och AJ Hälsinge Renovering & Bygg är ett av dem. Statusen för AJ Hälsinge Renovering & Bygg är att Bolaget är aktivt.

AJ Hälsinge Renovering & Bygg är ett Enskild firma och skapades 2007-01-30. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Ovanåker där företaget finns i jobbar för att företag som AJ Hälsinge Renovering & Bygg ska trivas.

AJ Hälsinge Renovering & Bygg är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-16. I Ovanåker så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Arbeta på uppdrag genom byggnadsentreprenörer. Allt inom bygg- sektorn.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att AJ Hälsinge Renovering & Bygg är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-16.

Idag är AJ Hälsinge Renovering & Bygg och det finns flera företag som är det idag i Ovanåker.

Vill man komma i kontakt med AJ Hälsinge Renovering & Bygg så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-0597117.

.

De som är på något sätt har med AJ Hälsinge Renovering & Bygg är Jonsson, Mats Olov Anders som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

AJ Hälsinge Renovering & Bygg har 730720-XXXX som sitt organisationsnummer.