Salong Miracle Carola

Gävleborgs län

Information

Salong Miracle Carola hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ovanåker som är den kommunen där Salong Miracle Carola finns. I Ovanåker så finns det många olika Enskild firma och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Enskild firma. Salong Miracle Carola tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Salong Miracle Carola har haft sedan 2007-02-01. Salong Miracle Carola har funnits sedan och 2007-02-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Salong Miracle Carola så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-6337767.

Ovanåker arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Salong Miracle Carola har idag 721011-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Salong Miracle Carola

Nagelteknolog.

I Salong Miracle Carola så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Eva Carola som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .