Salong Nutid

Gävleborgs län

Information

720915-XXXX är organisationsnummer för bolaget Salong Nutid. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Salong Nutid är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ovanåker som är den kommunen som Salong Nutid finns i.

Salong Nutid har varit registrerat sedan 2007-03-05 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-03-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för Salong Nutid så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-04-06.

Salong Nutid är och det finns flera bolag i Ovanåker som också är .

Firmatecknare för Salong Nutid är följande:

Vill ni komma i kontakt med Salong Nutid så kan ni göra det på telefon genom 0271-21010 eller genom brev på följande adress:

Frisörsalong.

Det finns olika personer som har en koppling med Salong Nutid och det är Nyhem, Åsa Helena som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,