Proaid 1:a hjälpen för dig

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ovanåker och Proaid 1:a hjälpen för dig är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Proaid 1:a hjälpen för dig är ett av dem. Statusen för Proaid 1:a hjälpen för dig är att Bolaget är aktivt.

Proaid 1:a hjälpen för dig är ett Enskild firma och skapades 2004-04-06. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Ovanåker där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Proaid 1:a hjälpen för dig ska trivas.

Proaid 1:a hjälpen för dig är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-10-13. I Ovanåker så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Första hjälpen utbildningar och första hjälpen utrustning Första hjälpen beredskap vid evenemang

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Proaid 1:a hjälpen för dig är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-10-13.

Idag är Proaid 1:a hjälpen för dig och det finns flera verksamheter som är det idag i Ovanåker.

Vill man komma i kontakt med Proaid 1:a hjälpen för dig så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0271-23735.

.

De som är på något sätt har med Proaid 1:a hjälpen för dig är Stridsberg, Per-Erik Michael som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, Stridsberg, Jorunn Gunilla som är född 1973 och har titeln Prokurist, .

Proaid 1:a hjälpen för dig har 690330-XXXX som sitt organisationsnummer.