Täppa Trä

Gävleborgs län

Information

680901-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Täppa Trä. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Täppa Trä är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ovanåker som är den kommunen som Täppa Trä finns i.

Täppa Trä har varit registrerat sedan 2004-02-25 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-02-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Täppa Trä så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-02-05.

Täppa Trä är och det finns flera verksamheter i Ovanåker som också är .

Firmatecknare för Täppa Trä är följande:

Vill ni komma i kontakt med Täppa Trä så kan ni göra det på telefon genom 070-5313169 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning och försäljning av trätrappor och specialmöbler samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Täppa Trä och det är Svedberg, Alf Niclas som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,