Ovanåkers rör & all service

Gävleborgs län

Information

671126-XXXX är organisationsnummer för företaget Ovanåkers rör & all service. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ovanåkers rör & all service är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ovanåker som är den kommunen som Ovanåkers rör & all service finns i.

Ovanåkers rör & all service har varit registrerat sedan 2002-10-11 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Ovanåkers rör & all service så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-03-11.

Ovanåkers rör & all service är och det finns flera bolag i Ovanåker som också är .

Firmatecknare för Ovanåkers rör & all service är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ovanåkers rör & all service så kan ni göra det på telefon genom 0271-34015 eller genom brev på följande adress:

VVS arbeten, bygg- och elarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ovanåkers rör & all service och det är Kastemyr, Ulf Stefan som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,